logo-goled

ILUMINAT STRADAL SI PARCARI

Iluminatul stradal si in parcari a devenit o obisnuinta in zilele noastre datorita cresterii constante de folosire a autovehiculelor. Cei mai importanti factori care afecteaza vizibilitatea si siguranta pe spatiul rutier este spectrul vizual al corpurilor de iluminat, stralucirea cerului si luminile orbitoare produse de alte tipuri de surse de iluminat.
Solutiile de iluminat GoLED au fost proiectate sa intampine aceste neajunsuri, aducand in acelasi timp un plus sigurantei, o balanta eficienta intre cost si imbunatatirea iluminatului in zonele vizate, dar si micsorand costurile cu energia electrica si cu intretinerea.

PARCARI

GoLED iti propune solutii care elimina zonele intunecate si efectele de culoare in structurile de tip parcare, prin solutii eficiente din punct de vedere al consumului de energie, dar si prin scaderea cheltuielilor cu intretinerea.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit.
Categories :
Share This :

Related Post

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Search

Get Full experience in audio

Keep Updated about our Promo and Deals in Noiz Shop

Have A Question?

Keep Updated with our newsletter. Subscribe now.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel risus imperdiet, gravida justo eu.